Onze Quarantaine kamer(s)

Enige tijd geleden hebben wij een berichtje rondgezonden dat we graag zeil wilden leggen in onze kale quarantaine kamer. Buiten de donatie van het zeil om, hebben we krabtonnen, klimpalen, mandjes, speeltunnels, eten, kattengrit en dergelijke gekregen. Dus dat dat wat we graag wilden.... een quarantaine kamer met speelmogelijkheden voor de kleintjes hebben we kunnen realiseren. Hoe blij zijn we daar wel niet mee!!

De eerste die van onze quarantaine kamer gebruik heeft gemaakt was Minoes met haar kittens Thor, Electra, Loki en Phoenix. In de afgelopen periode zijn er nog veel kittens en moederkatjes te gast geweest. Ook Leo is een graag geziene bezoeker die altijd wel mee naar binnen glipt bij ieder bezoek die Ireen brengt aan de kleine kittens.
Twee jaar na onze start hebben alle drie de opvangadressen een quarantaine kamer met kraambed, speelgoed en slaapmandjes. Hierbij een aantal foto's van een van onze kamers.

Groeten, Irene, Stella, Ireen en Gonny.

Gekregen krabpalen voor onze kittens.

Een deel van de quarantaine kamer.

Gekregen krabton, speelhuisje en mandje.

Kraambed voor Minoes en afgesloten ruimte voor de kittens.

Weegtafel en de gewicht scorelijst van de kittens met hun moeder.

Voorraadkast met kittenvoer.

Voorraadkast met kattengrit.

Geslaagde adoptantendagen

Op zaterdag 24 november 2018 was onze eerste adoptantendag.....
Een geslaagde, gezellige bijeenkomst waarbij de adoptanten naar hartenlust konden kijken en kroelen met hun toekomstige nieuwe aanwinst.

Op zaterdag 07 september 2019 was de derde adoptantendag. Een geslaagde bijeenkomst -op twee locaties- waar de adoptanten hun nieuwe kittens konden bewonderen en mee konden kroelen. De laatste foto's zijn van deze adoptantendag.

De volgende adoptantendag is geweest op zaterdag 05 oktober 2019. Degene die kittens gereserveerd hebben, hebben daarvoor een uitnodiging ontvangen. Vanwege het Coronavirus zijn er dit jaar geen adoptantenmiddagen georganiseerd. Adoptanten konden in gedurende een kort persoonlijk bezoek kennis maken met hun nieuwe kitten.