Het team van Opvang Kittens bestaat uit:

Irene

Irene Hermans heeft enkele jaren voor andere opvang Stichtingen gewerkt. Ook heeft Irene lange tijd "oudere" katten opgevangen en geplaatst bij nieuwe adoptiegezinnen.
Irene verzorgt de kittens bij haar thuis waar de kittens op een gegeven moment gesocialiseerd worden. Irene heeft thuis een zestal katten zitten waaronder Miep die helpt om de kleintjes op te voeden. Ze leren de kittens bijvoorbeeld dat ze, iedere keer als ze voorbij lopen, op hun rug moeten gaan liggen. Op die manier tonen de kittens respect voor de andere en oudere katten.


Stella

Stella Nooijen houdt zich voornamelijk bezig met "de rompslomp" om de hele kittens heen. Zij verzorgt de Website, FB site, de financiën, de bestellingen, beheert de wachtlijst en de specifieke acties. Zorgt dat de gegevens van de kittens bij elkaar gehouden worden en houdt ook het chipregister bij. Dus bij haar kunt u terecht met vragen of er kittens beschikbaar zijn, als u op de wachtlijst geplaatst wilt worden, of wat de kosten zijn. Stella heeft een vijftal katten thuis variërend van 8 jaar tot een paar maanden.Ireen

Ireen van Maaren heeft net als Irene voor een andere stichting gewerkt. Vanuit die stichting kennen Ireen en Irene elkaar en ze hebben heel vaak samengewerkt. Ireen is het teamlid dat de zwerfkittens en moederkatten gevangen heeft. Ook Ireen krijgt hulp van één van haar eigen katten namelijk Bart. Ireen heeft de beschikking over een quarantaine ruimte waar de nieuwe kittens eerst verblijven voordat ze samengevoegd worden met haar eigen katten en eventueel andere aanwezige kittens. Ireen heeft thuis een viertal katten in allerlei leeftijden.


Openingstijden.

Wat fijn dat u interesse heeft in een van onze kittens.
Omdat we erg druk zijn met de kittens én onze eigen vaste baan verzoeken wij u om zoveel mogelijk via het contactformulier met ons contact op te nemen. 

De openingstijden van onze opvang zijn:
* Maandag       09.00 tot 17.00 uur
* Dinsdag         09.00 tot 17.00 uur
* Woensdag     09.00 tot 17.00 uur
* Donderdag    09.00 tot 17.00 uur
* Vrijdag           09.00 tot 17.00 uur
* Zaterdag        09.00 tot 17.00 uur