Het team van Opvang Kittens bestond uit:

Irene

Irene Hermans heeft enkele jaren voor andere opvang Stichtingen gewerkt. Ook heeft Irene lange tijd "oudere" katten opgevangen en geplaatst bij nieuwe adoptiegezinnen.
Irene woont in Nieuw-Vennep en is één van de opvangadressen. Ze heeft kinderen in de tienerleeftijd en heeft vijf katten: Molly, Miep, Naaltje, Spooky en Harry. De kittens hebben profijt van de aanwezigheid van volwassen katten, elke kat heeft eigenschappen waarvan de kitten kan leren, en sommige katten wassen de kittens en bieden de kittens ‘huisregels’ aan. Bij Irene thuis is het een gezellige boel. Irene werkt vier dagen en vangt kittens op met een moeder, of moederloze kittens vanaf 5 weken. 


Stella

Stella Nooijen houdt zich voornamelijk bezig met "de rompslomp" om de hele kittens heen. Stella woont in Zeist, werkt full-time en doet onze administratie. Ze regelt de inkoop van benodigdheden, houdt de wachtlijst bij en onderhoudt het contact met de adoptanten. Ook beheert zij de wachtlijst, de registratie van de chippen en verzorgt ze de boekhouding, website en facebooksite. Stella heeft zelf vijf katten: de broertjes Rover en Noah van 10 jaar oud, de twee zusjes Molly en Izzy van drie jaar oud en Teigertje is inmiddels 2 jaar oud.
Teigertje was het allereerste opvangkitten van Opvang Kittens en is door Ireen als zeer zwak zwervertje gevangen. Met zijn 5 weken woog hij slechts 270 gram en had hij 95 teken. Hij is daarna bij Irene in opvang gekomen en door Stella geadopteerd. 

Ireen

Ireen van Maaren heeft net als Irene voor een andere stichting gewerkt. Vanuit die stichting kennen Ireen en Irene elkaar en ze hebben heel vaak samengewerkt. 
Ireen woont sindskort in Hillegom en is het tweede opvangadres. Zij heeft kinderen in de basisschoolleeftijd en vier katten: Bart, Annemiem, Ellis en Leo. Bart en Leo wassen de kittens en spelen met ze, en Ellis en Annemiem voeden ze op waar dat volgens hen nodig is. Ireen werkt flexibel thuis en in de fysiotherapiepraktijk die ze met Roel runt, en vangt daarom zowel moederpoezen met kittens als moederloze kittens op van alle leeftijden. Doordat ze veel thuis is, vangt ze ook zieke kittens op, welke veel verzorging nodig hebben.


Openingstijden.

Wat fijn dat u interesse heeft in een van onze kittens.
Omdat we erg druk zijn met de kittens én onze eigen vaste baan verzoeken wij u om zoveel mogelijk via het contactformulier met ons contact op te nemen.  We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op email, facebook of Messenger berichten, echter..... we werken alle vier fulltime, dus soms duurt het iets langer dan gewenst. Uw begrip graag daarvoor.

De openingstijden van onze opvang zijn:
* Maandag       09.00 tot 17.00 uur
* Dinsdag         09.00 tot 17.00 uur
* Woensdag     09.00 tot 17.00 uur
* Donderdag    09.00 tot 17.00 uur
* Vrijdag           09.00 tot 17.00 uur
* Zaterdag        09.00 tot 17.00 uur