Het team van Opvang Kittens bestond uit:

Irene

Irene Hermans heeft enkele jaren voor andere opvang Stichtingen gewerkt. Ook heeft Irene lange tijd "oudere" katten opgevangen en geplaatst bij nieuwe adoptiegezinnen.
Irene woont in Nieuw-Vennep en is één van de opvangadressen. Ze heeft kinderen in de tienerleeftijd en heeft vijf katten: Molly, Miep, Naaltje, Spooky en Harry. De kittens hebben profijt van de aanwezigheid van volwassen katten, elke kat heeft eigenschappen waarvan de kitten kan leren, en sommige katten wassen de kittens en bieden de kittens ‘huisregels’ aan. Bij Irene thuis is het een gezellige boel. Irene werkt vier dagen en vangt kittens op met een moeder, of moederloze kittens vanaf 5 weken. 


Stella

Stella Nooijen houdt zich voornamelijk bezig met "de rompslomp" om de hele kittens heen. Stella woont in Zeist, werkt full-time en doet onze administratie. Ze regelt de inkoop van benodigdheden, houdt de wachtlijst bij en onderhoudt het contact met de adoptanten. Ook beheert zij de wachtlijst, de registratie van de chippen en verzorgt ze de boekhouding, website en facebooksite. Stella heeft zelf vijf katten: de broertjes Rover en Noah van 10 jaar oud, de twee zusjes Molly en Izzy van drie jaar oud en Teigertje is inmiddels 2 jaar oud.
Teigertje was het allereerste opvangkitten van Opvang Kittens en is door Ireen als zeer zwak zwervertje gevangen. Met zijn 5 weken woog hij slechts 270 gram en had hij 95 teken. Hij is daarna bij Irene in opvang gekomen en door Stella geadopteerd. 

Ireen

Ireen van Maaren heeft net als Irene voor een andere stichting gewerkt. Vanuit die stichting kennen Ireen en Irene elkaar en ze hebben heel vaak samengewerkt. 
Ireen woont sindskort in Hillegom en is het tweede opvangadres. Zij heeft kinderen in de basisschoolleeftijd en vier katten: Bart, Annemiem, Ellis en Leo. Bart en Leo wassen de kittens en spelen met ze, en Ellis en Annemiem voeden ze op waar dat volgens hen nodig is. Iree